//augailou.com/4/5890592
Uncategorized

قصة اختفاء مريب كامله

­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­

­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­

ابتديت أبكي و وأنا مش مستة كلامهم ده والناس تحاول تسكتني أنا عايزة حل عايزة حتى لو إشارة تط إن البنات بخير .العصر إذن وأنا لسة قاعدة حاطة ايدي على خدي واغي وقفت من كتر التفكير .

عليهم وكان مرهقين جداً وعيونهم باين عليها إنهم كان بيعيطوا كتير أوي. أيديهم ورجليهم عليها علا حبال وفي كتير بينزل منهم . فضلنا نسندهم لحد ما دخلناهم اوضهم . حاولنا نسألهم عن أي حاجة ولكن مفيش كلهم ساكتين مفيش اي واحدة منهم قادرة تتكلم.. بعد

حوالي ساعتين قلت لازم اجيب لهم دكتور عشان اطمن عليهم. وطلبت من واحد من الجيران أنه يطلب لنا دكتور كويس. أول ما البنات سمعوا الكلام ده . قامت واحدة منهم من علي سريرها قدرت تتكلم أخيراً وقالت لي .
أمي خرجي كل الناس دي وتعالي عشان في حاجة مهمة لازم تعرفيها…

وزي ما انتي عارفة إن سحر مش بتاكل حلويات كتير فمخدتش جاتوه كتير وصحيت قبل المعاد اللي هو محدده . صحيت وهو لسه بيغمى عنينا طبعاً مكنتش قادره تتكلم ولا تتحرك هي يادوب لمحت وشه والحمد لله إن هو مخدش باله وإلا كان نا كلنا بعد ما يعمل عملته .
البيه كان مخطط إن هو بعد ما ياخد مننا إحنا التلاتة هيسيبنا

نرجع عادي وكأننا كنا مخط-***وفين ومحدش عمره يشك فيه ولا حد هيمسكه وهيفلت بفعلته لكن ربنا كبير وفضح خطته دي..
أول ما سمعت اللي حصل كنت مصدومة ومش مصدقة اللي أنا سمعته إزاي رفعت يعمل كده عمري ما كنت اتخيل أن هو ممكن يعمل حاجة زي كده..

مسكت الس…كين من ايد بنتي وجريت عليه عشان ام…..وته بايدي . ولكن واحدة من البنات مسكت ايدي ووقفتني وقالت إحنا عذبنه عشان نشفي غليلنا منه لكن مش هنروح في داهية عشان كلب زي ده . اقتنعت بكلامهم ولقيت إن مفيش فايدة من ه وفعلنا بلغنا ال عنه وهو دلوقتى مستني تنفيذ الحكم العادل

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى